Overslaan en naar de inhoud gaan

Website laten maken

Afbeelding
Marketing

Wie een eigen bedrijf heeft doet er goed aan om zichzelf te promoten. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, maar tegenwoordig is een eigen website voor een bedrijf vrijwel onmisbaar. Op die manier kunnen geïnteresseerden en (aanstaande) klanten 24 uur per dag van alle informatie krijgen en op de hoogte blijven.

Wilt je een simpele website of toch een website met wat meer mogelijkheden? Elke website wordt voor jou op maat gemaakt. Alle website's worden gemaakt met een Content Management Systeem (CMS). Met behulp van een CMS kunnen website's inhoudelijk aangepast worden, zonder dat hiervoor programmeer kennis nodig is.

Goede techniek

Wij bouwen websites met het content management systeem Drupal CMS. Omdat Drupal flexibel is, altijd in ontwikkeling blijft en makkelijk te beheren is. Dit systeem maakt het voor ons makkelijk om snel en goed een website op te zetten. 

We zetten een Drupal website zo dat het zeer veilig en snel is. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je bijvoorbeeld goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

Wat kun je met Drupal?

Drupal is een bekend website systeem waarmee uitgebreide websites en webshops gemaakt kunnen maken. Het kent geen grenzen, is modulair opgebouwd en zorgt ervoor dat de website helemaal naar naar jouw wens gebouwd kan worden. We kunnen veel met Drupal en om het onderhoud zo makkelijk mogelijk te maken kiezen we zoveel mogelijk voor de beschikbare modules binnen de Drupal gemeenschap.

Afbeelding
SEO code icoon

Neem contact op voor een afspraak

Afbeelding
Website icoon

Een website die het doet

Een website is een belangrijk onderdeel van een bedrijf of organisatie. Het is daarom van groot belang dat de website goed werkt en gebruiksvriendelijk is. webdeq vertaalt jouw wensen en doelstellingen naar ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook doen wat ze moeten doen. Hierbij houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid, conversie en vindbaarheid in zoekmachines. Een bezoek aan de website moet immers omgezet worden tot een verkoop of een contactmomenten.

Onderhoud van je website

Na het opleveren van jouw website is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. webdeq zorgt ná de oplevering van je website dat deze veilig én up-to-date blijft zodat jij je op je eigen bedrijf kan focussen.

En wil je naderhand misschien nog aanpassingen of aanvullingen op jouw website laten uitvoeren? Ook hierbij kan webdeq je helpen. 

Afbeelding
Onderhoud

Vraag hier een offerte aan

Wij staan in de startblokken! Vul het formulier in en we sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte naar je toe.

  •   Zo snel mogelijk een scherpe offerte
  •   100% vrijblijvend
  •   Uitgebreide informatie

Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan ook! Bel ons via het bovenstaande telefoonnummer.