Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuivelboerderij Bolhuis

Bij Zuivelboerderij Bolhuis kun je terecht voor diverse lokale producten, zoals vla, karnemelk, yoghurt, boter, gepasteuriseerde melk en vruchtenyoghurt.

Diensten
  • Webdesign
  • Hosting
Platform
  • Prestashop e-commerce

Zuivelboerderij Bolhuis geeft webdeq benaderd om een webshop te maken zodat particulieren een bestelling kunnen plaatsen om producten te reserveren en te betalen. In de toekomst is de mogelijkheid er om uitbreidingen te doen wat betreft de leveringen.

Zuivelboerderij Bolhuis is een boerderij gelegen in Beilen, Drenthe, Nederland. Ze zijn begonnen met het zelfzuivelen van hun eigen melk in oktober 2019. Bij Zuivelboerderij Bolhuis kun je terecht voor diverse lokale producten, zoals vla, karnemelk, yoghurt, boter, gepasteuriseerde melk en vruchtenyoghurt. Ze verkopen ook eieren, aardappelen, kaas, uien, vlees en ijs van bedrijven uit de buurt. Je kunt er ook verse melk uit de tank krijgen, maar dit is alleen op bestelling. Zuivelboerderij Bolhuis biedt online bestellen aan en bezorgt binnen een straal van 10 kilometer of je kunt het bij hen ophalen. Ze zijn dagelijks geopend van maandag tot en met zondag.